Російські найманці, які нишком воюють на Донбасі, не мають права називатися військовими. За інформацією replyua.net про це заявив командувач Об'єднаними силами України Сергій Наєв. Зокрема, військовий зазначив, що з цими найманцями щодня ведуться розмови, в яких застосовують мову української зброї.

У відповідь на прохання звернутися до військових Путіна, що підтримує терористів "ЛНР/ДНР", він відповів наступним чином:

Від себе особисто, як офіцер, Наєв додав, що ті російські військовослужбовці, що нишком переодяглися у форму, яку носять найманці 1-го і 2-го армійських корпусів російсько-німецьких окупаційних військ, і масово обстрілюють мирні населені пункти, жінок, дітей, літніх людей, - у них немає взагалі ніякого ні морального, ні людського права називатися військовими.

"Насправді бути військовим - це означає мати честь, совість... мужність. Бути готовим захищати свою рідну землю до останнього подиху, а не вимагати чужу, мирну землю. В такому випадку це не військовий, а мародер, злочинець", - переконаний командувач Об'єднаними силами України.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, сміття, а не танки: вояки Путіна не впораються навіть з велосипедом, тотальну ганьбу приховували роками. У мережі з'явилося відео ДТП в Тулі (РФ) з участю колони танків. Відповідні відеоролики опублікували у місцевій спільноті в соцмережі Instagram. У повідомленні під відео написали уточнення, що аварія трапилася на вулиці Жовтневій, повідомляє джерело. Під дописом з'явилися гнівні і сердиті коментарі користувачів.

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти довели Донбас до повного краху.

Також портал Знай.ua писав, що на Донбасі "державний переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".