Народний депутат України Євген Рибчинський прокоментував майбутні вибори президента України та оцінив шанси кандидатів, зазначивши, що на сьогодні у цьому контексті існує інтрига, яка розкриється після першого туру.

Про це він розповів у інтерв'ю для програми DROZDOV, передає Рoliteka.

На початку розмови Рибчинський відзначив, що українці, хоч є за великим рахунком "заполітизованою нацією", повною мірою не усвідомлюють особистої відповідальності за свій вибір та політиків, які приходять до влади.

"Як показує досвід попередніх десятиліть, українці здебільшого сприймають вибори як своєрідну гру і ніяк не пов'язують їх із власним життям. Це - дивовижно. Мабуть, дається взнаки радянське минуле, коли у людей було відібрано право реального вибору. Зараз ми "пожинаємо плоди" цього минулого", - наголосив нардеп.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Усі знають, що у першому турі більшість голосів українців отримає Зеленський. Хто "схрестить із ним меч" у другому - ось найбільша інтрига, яка є на сьогодні. Очікувати можна будь-чого, його опонентом може стати навіть Анатолій Гриценко", - вважає Рибчинський.

"Іще один досить реальний варіант - Гриценко віддасть свої голоси лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко і фактично таким чином вирішить питання її виходу до другого туру".

"Якщо на другий термін оберуть Порошенка, з націоналістичним рухом в Україні можна буде попрощатися. Позиція Зеленського зараз виглядає найбільш вигідно - ніколи не був у політиці, свіжі ідеї та неординарний підхід, яким він зміг підкорити тисячі українців. Тому є висока вірогідність того, що у другому турі українці віддадуть свої голоси саме за слугу народу", - вважає Рибчинський.

Нагадаємо, проросійські ресурси в Україні взялися активно поливати брудом одного з ініціаторів Закону про мову Євгена Рибчинського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства.

Також Знай.ua писав про те, що відомий журналіст Андрій Пальчевський розповів про свою улюблену актрису, яку вважає унікально талановитою серед українського бомонду.