Порошенко і Зеленський проккоментировали перші дані екзит-полів. Так, Володимир Зеленський заявив, що для нього немає різниці, з ким битися в другому турі. Передає УНІАН.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Екзит-полів багато, переможець – один. Нам все одно, з ким бути у другому турі... Мені вже сказали, що є якісь фейки: ми з кимось "домовляємося, об'єднуємося". Ми ні з ким не домовляємося. Ми молоді люди, ми не хочемо, чесно кажучи, бачити все те минуле в своє майбутнє, майбутнє нашої країни", - заявив Володимир Зеленський.

Чинний президент Петро Порошенко звернувся до українців через Twitter.

"Дякую українцям, які в усьому розібралися, відділили зерна від полови. Дякую за те, що, судячи за екзит-полами, надали можливість продовжити боротьбу за Україну в другому турі, в той час, коли Москва сподівалася на свою перемогу вже сьогодні. Хотів би окремо сьогодні звернутись до молодого покоління. Ви бачите зміни в країні, але хочете щоб вони були швидшими, глибшими і якіснішими. Я зрозумів мотиви вашого протесту. Я вас почув. Прошу, почуйте і ви мене. Все що ми робили протягом 5 років - для майбутніх поколінь. Вам, українці, вирішувати, яким курсом далі піде країна, хто буде верховним головнокомандувачем, хто представлятиме Україну на міжнародних зустрічах із західними лідерами, та і в розмовах з Москвою. Так, і з Росією так чи інакше за великим столом з нашими європейськими та американськими партнерами прийдеться говорити. Але представлятиме її не Максим Галкін чи Євгеній Петросян, а, так, щоб ви знали про всяк випадок, Володимир Путін", - прокоментував Петро Порошенко.

Крім того, на брифінгу Порошенко заявив, що вважає Зеленського "маріонеткою Коломойського".

"Доля так розпорядилася, що звела мене в другому турі, я не соромлюся це говорити, з маріонеткою Коломойського. Коломойському ми не дамо жодного шансу", - сказав він.

Нагадаємо, Гриценко сказав, за кого голосуватиме в другому турі.

Раніше Знай.иа повідомляв, Зеленський терміново звернувся до українців.

Також Знай.иа писав, соратник Тимошенко розкрив очі на виборчий процес.