Українців приголомшили кадрами розкішного "вечірнього дворика" чинного президента України Петра Порошенка у Козинському маєтку.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал Ukrainian Papers.

"Вечірній дворик" вражає розкішшю - це величезна територія із декількома альтанками, дбайливо викладеною бруківкою, впорядкованими алеями та фантастично красивим вуличним освітленням, вартість якого важко переоцінити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українці не надто здивовані, скоріше дико обурені цими казковими розкошами - президент шикує у той час, як народ ледве зводить кінці з кінцями та живе у кращому випадку від зарплати до зарплати.

Нагадаємо, Порошенко і Зеленський прокоментували перші дані екзит-полів. Так, Володимир Зеленський заявив, що для нього немає різниці, з ким битися в другому турі. Передає УНІАН.

"Екзит-полів багато, переможець – один. Нам все одно, з ким бути у другому турі... Мені вже сказали, що є якісь фейки: ми з кимось "домовляємося, об'єднуємося". Ми ні з ким не домовляємося. Ми молоді люди, ми не хочемо, чесно кажучи, бачити все те минуле в своє майбутнє, майбутнє нашої країни", - заявив Володимир Зеленський.

Чинний президент Петро Порошенко звернувся до українців через Twitter.

Як повідомляв раніше Знай.ua, станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.

ЦВК
ЦВК

Так, згідно останніх даних, в результаті підрахунку 50% протоколів з виборчих дільниць України за підсумками першого туру виборів президента, найбільше голосів набирає Володимир Зеленський. Він має 30,02% голосів.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти Володимр Зеленський пообіцяв "не воювати з суспільством".