31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. В Україні пройшов перший тур виборів президента України. Всі кандидати на пост глави країни відвідали виборчі дільниці і зробили свій вибір. Підтримати своїх чоловіків/дружин прийшли їх другі половини. Хочемо розповісти, у чому ж з'явилися дружини кандидатів у президенти, про це пише Clutch.

Марина Порошенко вирішила не змінювати своїх пристрастей і прийшла підтримати чоловіка в діловому костюмі кольору баклажан, який доповнила чорною сорочкою.

Юлія Тимошенко віддала перевагу сірому образу. Кандидат у президенти з'явилася в супроводі свого чоловіка і соратників в сірому приталеному пальто, у вузькій спідниці і білій сорочці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Дружина Анатолія Гриценка — головний редактор тижневика "Дзеркало тижня. Україна" Юлія Мостова так само віддала перевагу діловому образу і з'явилася в чорному вбранні, який доповнила сірим пальто і масивною прикрасою.

А ось дружина Володимира Зеленського кардинально змінила імідж і вперше постала у вбранні, який сильно відрізняється від її попередніх виходів. Якщо раніше Олена віддавала перевагу жіночним суконям, то зараз вона приміряла на себе діловий стиль. На виборчій дільниці дружина Зеленського з'явилася на публіці в модному в цьому сезоні картатому принті. Стильна сорочка була доповнена темним низом.

Раніше ми писали, що українські популярні артисти в неділю, 31 березня, скористалися своїм правом голосу та проголосували на виборах президента України на виборчих дільницях. Відповідні фото почали з'являтися в соціальних мережах.

В Україні відбувся перший тур президентських виборів. У бюлетені було заявлено 39 кандидатів. Серед них, за рейтингами і попередньою інформацією ЦВК, лідирують з великим відривом Володимир Зеленський, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, підрахунок голосів на виборах президента України 2019.

Як повідомляв Знай. ua, порушення на виборах президента України 2019: як виявити, куди скаржитися і обов'язки виборців.

Знай. ua писав, як онлайн перевірити, чи є ви у списку виборців.