Телеведучий поділився своїми враженнями про результати першого туру президентських виборів в Україні, які відбулися 31 березня. Гучна заява Андрія Пальчевського прозвучала у студії Politeka Online.

Пальчевський зізнався, що у нього був настрій, близький до ейфорії, коли він дізнався, що Зеленський вирвався вперед у першому турі виборів. Він дуже радий, що більшість українців поділяють його думку – що Україні потрібні нові обличчя, нова команда.

"Вчора побачили зуби Зеленського – це вам не хлопчик для биття. Петро Порошенко намагався його образити, принизити. Це огидно. Володимир Зеленський відразу знайшовся", - зазначив Пальчевський.

При цьому телеведучий досить високо оцінює потенційні здібності лідера президентської гонки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вчора він виголосив першу промову, яка мене вразила. Він навчається із швидкістю кур'єрського поїзда. Відповідав він дуже добре", - зазначив він.

Крім того, він зауважив зворушливий випадок, який бачив на власні очі в передвиборному штабі Зеленського. Якась дівчина щось упустила, він підняв і запитує: "Як вас звуть?" – "Катя" – "А мене – Вова".

"Цікаво, скільки ще часу він буде представлятися, як Вова. Це дуже по-людськи. Я особисто називаю його "пан президент", щоб він звикав. І це не жарт", - зізнався Пальчевський.

Нагадаємо, Зеленського "підстрахує" команда професіоналів, і це не Квартал.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський вирішив долю Донбасу і Криму.

Знай. ua писав, що Кравчук розклав по поличках шанси Зеленського і Порошенка у другому турі.