Народний депутат Євген Рибчинський повеселив українців гумором про чинного главу держави Петра Порошенка, прокоментувавши результати його участь у першому турі виборів та прозоро натякнувши на примарні шанси "легітомного" у другому.

Відповідну публікацію у формі анекдота політик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Впіймав Петро Золоту Рибку. Вона йому й каже: - Відпусти мене, Петре, виконаю будь-яку твою примху! Замислився Петро, аж раптом каже: - Хочу аби у мене все було! Стрибнула рибка у море і каже: - Петре-Петре, іди з Богом! В тебе вже усе було)!", - написав Рибчинський.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українцям жарт сподобався, однак вони відзначили, що Петрові занадто пощастило з рибкою, оскільки вона не "стала вимагати повернути награбоване".

Нагадаємо, народний депутат України Євген Рибчинський прокоментував майбутні вибори президента України та оцінив шанси кандидатів, зазначивши, що на сьогодні у цьому контексті існує інтрига, яка розкриється після першого туру.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про це він розповів у інтерв'ю для програми DROZDOV, передає Рoliteka.

Рибчинський відзначив, що українці, хоч є за великим рахунком "заполітизованою нацією", повною мірою не усвідомлюють особистої відповідальності за свій вибір та політиків, які приходять до влади.

"Як показує досвід попередніх десятиліть, українці здебільшого сприймають вибори як своєрідну гру і ніяк не пов'язують їх із власним життям. Це - дивовижно. Мабуть, дається взнаки радянське минуле, коли у людей було відібрано право реального вибору. Зараз ми "пожинаємо плоди" цього минулого", - наголосив нардеп.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Україна в очікуванні другого туру виборів, адже народ сподівається на те, що після цього народного волевиявлення в країні все зміниться.

вибори в Україні
вибори в Україні

Не обходять стороною і майбутнє чинної влади. В мережі було опубликовно гумористичне фото, на якому зображені реалії для чинної влади після другого туру виборів. Порошенко и Луценко представлені з мітлами в руках, а Гройсман - зі сміттєвим пакетом пакетом. Всі перші особи держави в образах двірників. Цим фото поділився і юрист Михайло Шнайдер в соціальній мережі Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що скандал із розслідуванням корупційних схем в Укроборонпром набирає обертів - стало відомо про те, що прокуратура не бачить підстав для обрання запобіжних заходів фігурантам справи про розкрадання Андрію Рогозі і Віталію Жукову, яких підозрюють у заниженні податків.