Ведучий передачі "Недобрий вечір" Ігор Лєсєв у черговому випуску розповів, що відбудеться після поразки чинного президента у другому турі виборів.

Відповідне відео він опублікував у мережі.

Зокрема, ведучий розповів, що у самого лідера президентської гонки Володимира Зеленського величезна кількість недоліків, проте всі вони разом взяті невіть не наближають його до чиного президента Порошенка, який за роки правління зробив "дуже багато".

При цьому автор відзначає, що попри всі свої недоліки Зеленський не був помічений у розкрадання бюджетних коштів.

Також Лєсєв розповів, що так званий адміністративний ресурс, на який так сподівається Порошенко може навпаки послабити його. Адже українській чиновники вже помітили на горизонті "світло кримінального переслідування".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ведучий додав, що завадити Зеленському стати президентом може лише він. За словами Лєсєва новоспечений політик повинен забути про активну медійну кампанію, а ще краще поїхати десь відпочити на три тижні.

Більше того Лєсєв пішов далі та спрогнозував президенство Зеленського, якщо він звичайно посяде "головне крісло". На думку журналіста інститут президенства за Зеленського стане більш декоративним, що при нинішньому парламентко-президентському устрої і повинно бути.

За словами Лєсєва саме парламент та новий уряд за президенства Зеленського, які стануть ключовими політичними інститутами, які творитимуть порядок денний для країни.

При цьому він відзначає, що Зеленський по інерції ще встигне завести до Ради свою фракцію, яка складатиметься з доволі відомих бізнесменів та експертів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також журналіст розповів, що достеменно поки невідома доля другої за чисельність фракції у нинішньому скликанні парламенту пропрезидентської БПП. Лосєв відзначає, що у нинішньому вигляді вона тримається лише за рахунок адмінресурсу, і після втрати Порошенком влади вона фактично розвалиться.

Не забув журналісти і згадати про головне "відкриття" виборів Ігоря Смешка, який взяв велику частину виборців Гриценка на себе, і цілком може спробувати свої сили на парламенській кампанії.

Нагадаємо, Ігор Лєсєв розповів, хто стане новим президентом Українию.

Як повідомляв "Знай.ua", Садовий прикрився Гриценком на президентських виборах, і "злився" відразу після першого туру.

Також "Знай.ua" писав, що 30 "лідерів думок" набрали менше 1% голосів.

Куди втече Порошенко після виборів? - НеДобрий Вечір