Кандидат на пост президента України Володимир Зеленський вранці в п'ятницю, 5 квітня, здав аналізи в медичному діагностичному центрі Eurolab у Києві. З'ясувалося, що кров у нього взяв колишній учасник українського кулінарного шоу "МастерШеф-8" і актор серіалу "Свати" виробництва студії "Квартал 95" Владислав Кірякулов.

На сайті клініки повідомляється, що Кірякулов працює в медичному закладі 10 років і є лікарем першої категорії, пише Обозреватель.

36-річний Кірякулов працює в клініці масажистом і лікарем із загальної гігієни. Він закінчив Чернігівське медичне училище за спеціальністю "Акушерська справа" (2003 рік), а вищу освіту здобув у Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця. Владислав отримав диплом спеціаліста "Медико-профілактичної справи" в 2009 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що він брав аналізи у кандидата на пост президента в лабораторії, профільним напрямком роботи Кірякулова є лікувальний і профілактичний масаж.

Що стосується його роботи на телебаченні й у кіно, вперше на екранах Владислав з'явився в 2006 році, зігравши епізодичну роль у фільмі "Помаранчеве небо". Стрічку зняли після Помаранчевої революції в 2005 році.

Всього у фільмографії артиста — 17 робіт в кіно. У більшості це епізодичні ролі. Зокрема, він знімався в п'ятому сезоні скандального серіалу "Свати"в 2011 році. Зауважимо, що виробництвом серіалу займалася студія "Квартал 95", засновником якої є Володимир Зеленський.

Крім "Сватів", артист знявся у фільмах "Україно, goodbye!", "Дублер кілера", "Полювання на вервольфа", "Санітар".

Крім того, він брав участь у 8 сезоні популярного українського кулінарного шоу "МастерШеф" у 2018 році. Влад Кірякулов покинув проект у жовтні 2018-го. На його думку, для того, щоб дійти до фіналу шоу, йому не вистачило кулінарної практики.

Після участі в "МастерШеф" Кірякулов заявив, що хоче вивчити англійську мову і відправитися Голлівуд, щоб знятися в кіно у США.

Напомним, Геращенко, Арьев и Дзиндзя репостнули топорный фейк о Зеленском: "российские танки в Киеве".

Как ранее сообщал "Знай.ua", Зеленский – президент: в Moody's спрогнозировали первые шаги слуги народа.

Также "Знай.ua" писал о том, что "Премьер с купленной корочкой": Романенко показал "мощь команды Порошенко".