За 5 років каденції Петра Порошенка Україна пережила багато і більшість українців подводять підсумки цього етапу для кожного з нас і для країни в цілому. Не міг залишитися осторонь і юрист Михайло Шнайдер, який поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook результатами для України.

Итоги ПЯТИ ЛЕТ "Жизни по Новому". С конца 2013 года по первое полугодие 2018 года численность Украинских Пенсионеров...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 8 april 2019

"Підсумки п'яти років "Життя по Новому". З кінця 2013 року по перше півріччя 2018 року чисельність українських пенсіонерів скоротилася на 2 мільйони 100 тисяч осіб. Середні темпи скорочення складають 2 відсотки щорічно. Низькі пенсії, неякісна їжа і недоступні медикаменти призвели до катастрофічних наслідків. Тільки вдумайтеся в ці цифри. Адже це більше за населення деяких європейських країн. Така жахлива статистика просто не вкладається у мене в голові. І якщо ми нічого не змінимо вже сьогодні, то завтра може бути запізно..." - наводить жахаючу статистику Шнайдер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Українців це змусило сильно замислитись і написати в коментарі свої думки на цей рахунок:
"Нормально, ще трохи і пенсії платити не треба . Ось гігант думок до чого додумався", "За геноцид під трибунал", "Скорочують кількість населення. Їм так простіше. Потім будуть Сталінський голодомор осуждувати... понесуть квіти і т. д.", "І вони йому вірять", "Український синдром", "У жодній країні такого немає. Скільки можна знущатися над своїм народом.".

"Краще б вас в уряді стало менше, може народ краще б зажив.", "Геноцид України. Покарати по повній. Забрати в Пороха і у всіх депутатів всі гроші, вкрадені в народу і посадити всіх у в'язницю довічно", "Геноцид, а гарант називає "реформи", адже йому вигідно, щоб населення скоротилося", "Там ще спливе багато чого цікавенького..Нехай порохоботи продовжують лизати жирну рошенівську дупу", "Жах, а не країна! капець!"

Нагадаємо, Томенко показав, як Порошенко переступив Конституцію

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лукашенко назвав наступного президента України

Також Знай.ua" писав про те, що Романенко показав, хто голосує за Порошенка