Всього лише через кілька днів відбудеться другий тур президентських виборів в нашій країні, які, судячи з численних сюжетів у мережі, не обійшлися без фальсифікацій. Крім того, деякі кандидати дозволяють собі, м'яко кажучи, нестандартні методи агітації, один з яких описав і прокоментував на своїй сторінці Мустафа Найєм.

Мова йде про білборд, на якому зображений діючий гарант і президент країни-агресора із написом: "21 квітня. Вирішальний вибір!"

Уважаемые товарищи в администрации президента. Скажите, а это уже последняя стадия науршений или есть еще смысл послать...

Geplaatst door Mustafa Nayyem op Dinsdag 9 april 2019

Найєм пише: "Шановні товариші в адміністрації президента. Скажіть, а це вже остання стадія порушень чи є ще сенс послати за нарядом швидкої психіатричної? Слухайте, якщо вас там всіх взяли в заручники, натякніть, ми хоч будемо знати. Якщо ні, і це все по-справжньому, скажіть, ви там зовсім є..сь?! Ні, ну правда, у вас все добре з адекватністю? Тобто, Труханів, Кернес, Меведчук, Бойко, Ставицький, яких ви ОСОБИСТО кришували і кришуєте - це герої національно-патриотичного руху?!"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Політик написав, що йому не подобається Зеленський, але його небажання підтримувати крадіжки і обман, по всій видимості, передбачає, що і він Путін.

Мустафа Найєм

"А 60% військовослужбовців, які не підтримали вас на фронті - це путін? Або в країні воює тільки Петро Порошенко і уколови-бірюкови-пашинський?! Де були всі ці ваші креативні плакати і білборди, коли вбивали патріотів в Одесі? Де ви були, коли все живе на своїх телеканалах - за вашою ж вказівкою - знищували Ахметов і Медведчук? Де, зрештою, ваше хвалене СБУ, розвідка та інші креативні органи з виразними розслідуваннями проросійськості вашого опонента?", - задає логічні запитання Мустафа.

Петро Порошенко

На закінчення Найєм закликав президента звільнити технологів, які, на його думку, і довели нашу країну до нинішнього стану. Він підсумував: "Втомилися? Програли? Не виходить? Це не кінець життя. Відійдіть в сторону, створюйте коаліцію і відстоюйте свої погляди в опозиції. Так, не буде можливості стільки красти, не буде у вас стільки ефірів і черг в адміністратора. Але це нормальна практика, так живе весь цивілізований світ".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Олег Ляшко відповів на питання про те, кого він планує підтримати у другому турі президентських виборів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в команді Зеленського розповіли про його перші кроки у разі перемоги на виборах.

Також "Знай.uа" писав, що голова ЦВК Тетяна Сліпачук зробила заяву про майбутні передвиборні дебати.