Народні депутати влаштували українцям войовниче шоу у прямому ефірі - скандал розгорівся через обговорення кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Інцидент стався у ефірі телеканалу 112 між скандальним екс-регіоналом і членом БПП Олексієм Гончаренком та Євгеном Червоненком.

Олексій Гончаренко

Євген Червоненко заявив, що народ України ненавидить Порошенка та підкреслив, що Зеленський набрав удвічі більше голосів, ніж чинний президент, оскільки народ України виявився дуже розумним.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Політик також звернув увагу на те, що Зеленський не дурень, яким його малюють "порохоботи" Президента.

Бійка у прямому ефірі

"Зеленський, на відміну від Президента, не грабував країну разом з Ахметовим, не був при владі 23 роки, але все одно є доларовим мільйонером. Зеленський заробив величезні статки і при цьому ніколи в житті не використовував владу заради збагачення, все сталося виключно завдяки таланту шоу-мена", - вважає політик.

Олексій Гончаренко, який є членом партії БПП, у свою чергу взявся мало не кулаками захищати "свого" кандидата.

Українці пригадують, що до Майдану він називав українців бандерівцями і фашистами.

Також Гончаренко говорив, що в Україні утискають російськомовних і просив допомоги у Путіна.

Нагадаємо, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила нових експертів, в число яких увійшли екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер – транспорт і інфраструктура, і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін – інформаційна і мовна політика, загальнополітичні питання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України Владимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором.

Володимир Зеленський

Про це повідомляється в Telegram-каналі Зе!команди.

Так, в штабі кандидата розповіли, як змінити місце голосування тим українцям, які в день виборів будуть знаходиться не за місцем прописки.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворим дітям.