"Чорний список" товарів, які заборонено ввозити з Росії значно поповнився. Україна подбала про те, щоб значно розширити список забороненого. Під ембарго потрапили товари хімічної промисловості, обладнання для залізничного транспорту, а також скляна тара. Обмеження набудуть силу через 10 днів.

Сьогодні, 10 квітня на засіданні Кабінету міністрів були затверджені доповнення в список товарів, заборонених для імпорту. Варто зазначити, ще однією постановою, в список заборонених до ввезення з РФ товарів внесені формалін, карбамідно-формальдегідний концентрат і смоли, пружини для візків вантажних вагонів, електроапаратура для комутації, яка використовується в пристрої залізничної автоматики. Відтак, всі, хто потребує заборонені речі, змусять шукати інші ринки для їх купівлі.

Крім того, було закрито питання ввезення скляної тари. Під заборону потрапили пляшки з безбарвного і кольорового скла, скляні ємності для продуктів і напоїв, банки для консервування ємністю від 0,15 л до 2,5 л і більше, а також скляні ємності для харчових продуктів і напоїв різної ємності.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, Захарову "штормить" від бордів Порошенка з Путіним: пішов би у монастир. У МЗС Росії традиційно іронічно відреагували на розміщення в Україні передвиборчих білбордів президента Петра Порошенка. На білборді він зображений протиставленим російському лідерові Володимиру Путіну. Спікер відомства РФ Марія Захарова написала допис у себе в Facebook про такий піар-хід команди глави держави.

Представник МЗС Росії сказала, що Сем Блек (гуру піару, автор бестселера "PR. Що це таке?") "не дожив до наших днів".

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Порошенко перейшов на молодіжний сленг, аж сам злякався: "френди" і "гайз".

Також портал Знай.ua писав, що зробити свідомий вибір і не "подарувати" свій голос: масові черги українців перед виборами показали у мережі, єдині як ніколи.