Верховна Рада в середу, 10 квітня, мала розглядати поправки до закону, що регламентує функціонування української мови, однак трибуну було заблоковано.

Сергій Шахов

Ситуацію прокоментував народний депутат України (политична сила "Наш край") Сергій Шахов, повідомляє Рoliteka.

"Заблокована трибуна під час виборів президента. Сьогодні парламент не працює. Треба просто поїхати Кабміну, деяким народним депутатам поїхати на Луганщину й подивитися, як зруйнована інфраструктура, що сьогодні робиться з екологією, підтоплюється шахтними водами, провалюються автобуси…", – заявив він.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому, стосовно самого законопроекту нардеп заявив, що для нього особисто не було проблемою вивчити українську мову.

"Я вчора ще не говорив українською мовою. Для мене не було проблемою вивчити українську мову. Я є сьогодні політичним діячем, державним службовцем і тому я повинен знати українську мову, говорити нею, спілкуватися нею", – сказав Шахов.

Сергій Шахов

При цьому він вказав і на інші проблеми України, які необхідно вирішувати.

"Мовою людину не нагодуєш. Коли одні багаті, а інші бідні, у нас сьогодні прірва між багатими і бідними. Люди хочуть їсти, люди хочуть жити в нашій державі, люди хочуть, щоб діти повернулися з заробітків…", – підсумував нардеп.

Нагадаємо, перший тур президентських виборів в Україні продемонстрував серйозний досягнення Володимира Зеленського.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це заявив народний депутат від політичної партії "Наш Край" Сергій Шахов.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народний депутат України і член партії "Наш край" Сергій Шахов прокоментував скандал, який стався навколо оборонного сектору України. Позицію він озвучив в ефірі на медиаплатформі "НАШ".

Також Знай.ua писав про те, що народний депутат Сергій Шахов підтримав проект кандидата в президенти Володимира Зеленського.