Народні депутати від "Батьківщини" Олексій Рябчин і Сергій Євтушок стали "зірками мережі". Нардепи просто зробили безневинні селфі в масках собачок під час пленарного засідання Верховної Ради. Але сміху наробили на всю країну. В голові не вкладається, як дорослі дядьки, з бородою і вгодованими обличчями можуть додуматись робити селфі з мордочками песиків. Ну просто милота...

Нардепи попались на гарячому - їх зафіксували журналісти "Цензор.нет". Зазначається, що на момент відкриття засідання Верховної Ради електронна реєстрація показала наявність у сесійній залі 18 із 20 членів фракції, однак у розпал робочого дня в секторі політсили залишилися лише двоє народних обранців. І тим нічим було зайнятись, то вони придумали собі забавку. Цим самим викликали бурю емоцій в українців.

Олексій Рябчин і Сергій Євтушок

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олексій Рябчин і Сергій Євтушок

Олексій Рябчин і Сергій Євтушок

Щоб скоротати, так би мовити, час, вони вирішили зробити смішне селфі з накладкою у вигляді мордочок собак.

Схоже нардепи буквально вирішили потішити своїх фолловерів і зробили свої історії в Instagram (Сторіс) ще більш яскравими, використовуючи віртуальні фільтри (маски) для обробки облич в Instagram Історії.

Нагадаємо, "люди хочуть їсти і повернути дітей із заробітків": Шахов пообіцяв Гройсману "екскурсію" в реальність під час прийняття мовного закону.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народний депутат України і член партії "Наш край" Сергій Шахов прокоментував скандал, який стався навколо оборонного сектору України. Позицію він озвучив в ефірі на медиаплатформі "НАШ".

Також Знай.ua писав про те, що народний депутат Сергій Шахов підтримав проект кандидата в президенти Володимира Зеленського.