У штабі чинного президента Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з кандидатом Володимиром Зеленським, назвавши при цьому "щасливе число" гаранта: 14.

За словами спікера передвиборного штабу Порошенка Олега Медведєва, президент буде брати участь в дебатах і на стадіоні і на Суспільному.

Так, як зазначив на брифінгу Медведєв, Петро Порошенко прийде на НСК Олімпійський 14 квітня о 14:14.

Щодо дебатів на Суспільному каналі, то президент прийде для участі в них 19 квітня о 20:00

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Він там точно буде, бо участі в таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон про вибори президента України", - сказав він.

А от на стадіон Порошенко прийде у неділю, 14 квітня.

"Петро Порошенко точно також прийде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК Олімпійський", - сказав Медведєв.

На уточнююче запитання журналістів про час дебатів, Медведєв сказав, що початок заплановано на 14:00, а час 14:14 він назвав заради красного слівця.

Нагадаємо, у НСК "Олімпійський" ініціювали переговорний процес з представниками Порошенка і Зеленського про забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу.

Адміністрація НСК "Олімпійський" заявила, що до них вже надійшли запити від офіційних представників кандидатів у президенти Порошенка і Зеленського щодо проведення дебатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.

Також Знай.ua писав, Порошенко приїхав здавати аналізи експертам Кличка.

Президент України Петро Порошенко приїхав на НСК "Олімпійський" для здачі аналізів представникам незалежної Добровільної антидопінгової асоціації VADA, яка перевіряє на допінг професійних боксерів і бійців мішаних єдиноборств.