Громадяни Росії з почуттям заздрості спостерігають за виборами президента в Україні. Про подібну демократію у країні вони можуть тільки мріяти.

Про це заявила відома українська журналістка Яніна Соколова у своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube.

Вона вирішила нагадати жителям держави-агресора, що вже близько двох десятків років у них не змінювалася влада.

"Познайомтеся з великої заздрістю росіян. Те, що у нас проходять справжні демократичні вибори, зводить Останкіно з розуму. Вони, немов маленька бідна дитина в Луна-парку — хочуть покататися на каруселі, а дозволити собі не можуть. Тому, що на цій каруселі вже 19 років катається її стабільно п'яний батя", - посміялася над росіянами Соколова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше відомий продюсер Олександр Ягольник відзначив, що росіяни, які адекватно сприймають події в Україні, щиро жалкують про те, що у нас подібні дебати можливі, адже вже протягом десятиліть у Кремлі сидить одна єдина людина.

Я якось спілкувався зі своєю колишньою колегою Ольгою Мусафіровою. Вона зараз працює власним кореспондентом російської "Нової Газети" в Україні. Вона говорила, що адекватна російська аудиторія щиро заздрить українцям, які мають те, що вони ніколи не мали – політичні баталії, дебати, конкуренцію. Всі ці події, які відбувається в нашій країні зараз з обома кандидатами — це і є демократія", - заявив Ягольник.

Нагадаємо, що Росія витрачає мільярдні ресурси на підготовку до повномасштабної континентальної війни в Європі. Першим плацдармом, який вона намагатиметься взяти, буде Україна.

Як повідомляв "Знай.ua", близький соратник Путіна раптово помер: забагато знав.

Також "Знай.ua" писав, що всі таємниці Путіна несподівано розкрила колишня дружина: бив, принижував, знущався, накачував наркотиками.