Словесна перепалка Володимира Зеленського та Петра Порошенка, яка сталася в ефірі програми «Право на владу» 11 квітня, показала разючий контраст між двома кандидатами в президенти і ще раз переконала їхніх прихильників у правильності вибору. Таку думку висловив політолог, керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко.

«Як сказав друг мого друга, це була битва газети з Інстаграмом, битва двох різних епох. Контраст був разючим. Порошенко намагався домінувати, по-батьківськи поправляти Зеленського. Це вказує на це, що він продовжує вважати себе «батьком нації», який наставляє дітей на добру путь. Але Зеленський не демонстрував, що він дитина», – сказав Юрій Романенко.

Він підкреслив, що чинний президент хотів нав'язати опонентові свій порядок денний, але той перехопив ініціативу й продемонстрував твердість, поставивши крапку в розмові та нав'язавши Порошенку дату проведення дебатів.

«Зеленський почувається впевнено. Його фраза на адресу Порошенка «Вам залишилося до 22 квітня, а мені 5 років» – це закріплення його у ролі переможця», – зазначив політолог.

За словами Юрія Романенка, дебати кандидатів, найшвидше, відбудуться саме 19 квітня, і це буде грандіозне шоу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Є «старий вовк», Акела, який вже схибив, але котрий ще вважає себе вождем. І є молодий вовк, який вже показав зуби і не боїться сутички, а готується до неї», – підсумував експерт.