Колишній кандидат у президенти та лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко прокоментував скандальний ефір "Право на владу", коли Порошенко буквально увірвався до студії та на очах у всієї країни влаштував "дебати" із Зеленським у телефонному режимі.

Петро Порошенко

Відповідним коментарем політик поділився на своїй сорінці у Facebook.

"Бумеранг. Порошенко правильно сказав на Плюсах: не повинен прокурор виходити за межі Закону і прокурорської етики, не повинен перетворюватися на політика, не повинен публічно звинувачувати одного кандидата на користь іншого. Але - шкода, що в студії не було поліграфа, який би зафіксував фальшивість "правильних" слів Порошенка. Адже це за його наказом під час виборів у 2014-му Головний військовий прокурор робив те саме, і не тільки епізодично, як зараз Кулик, а систематично, планово і в гігантських масштабах!", - написав Гриценко.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Політик додав, що генпрокурор Луценко виходив на прес-конференції в студії телеканалів багатократно - і поливав брудом - без порушення жодної справи, без жодного виклику на допити - кандидата Гриценка на користь кандидата Порошенка.

"А потім штаб Порошенка тиражував усю цю прокурорську брехню мільйонними накладами газет, тисячами годин центральних і регіональних ефірів, масованою кампанією брехні в Інтернеті - і на все це Порошенко викинув десятки мільйонів доларів, напевно не своїх - наших з Вами", - відзначив Гриценко.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Що посієш, те й пожнеш - зараз кандидат Порошенко пожинає плоди гнилої прокурорської системи, фальш і гнилість у яку (замість реформування після Майдану) привніс президент Порошенко, зі своїм бездипломним кумом-балаболкою. Бумеранг... Bottom-line: Щоб такого більше ніколи не було, ні з прокурорами, ні СБУшниками, щоби мільйони громадян почувалися захищеними Законом - я й запропонував глибоку реформу цих структур і представив своїх кандидатів Віктора Трепака і Давіда Сакварелідзе, спроможних це зробити", - резюмував лідер "Громадянської позиції.

Бумеранг. Порошенко правильно сказав на Плюсах: не повинен прокурор виходити за межі Закону і прокурорської етики, не...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Donderdag 11 april 2019

Нагадаємо, генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко прокоментував скандальний ефір шоу "Право на владу" у четвер, 11 квітня, коли діючий президент Петро Порошенко буквально увірвався в студію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства.

Також Знай.ua писав про те, що у конфлікті Володимира Зеленського та співзасновник "Квартал 95" Дениса Манжосова з'явилися свідки.