Другий президент України Леонід Кучма заявив, що під час проведення дебатів людям буде цікаво послухати кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського, щоб зрозуміти, що він за особистість.

Про це повідомляє "Хвиля.

За словами другого президента України послухати фаворита президентської гонки Володимира Зеленського доволі цікаво, через що дебати повинні відбутись.

Екс-президент України Леонід Кучма
Екс-президент України Леонід Кучма

"Послухати Зеленського, звичайно, цікаво з цієї точки зору. Тому я думаю, що дебати відбудуться. Але люди, в першу чергу будуть слухати другого кандидата - Володимира Зеленського, їх усіх, як я розумію, цікавить його особистість", - сказав екс-президент України.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того Кучма відзначив, що під час першого туру виборів, українці "все побачили та почули". При цьому колишній глава держави зазначив, що особисто для нього дебати не мають ніякого значення.

Варто нагадати, що другий президент України Леонід Кучма закликав не відсиджуватися вдома і піти голосувати за майбутні зміни.

"Я, насамперед, хочу звернутися, щоб сказати – прийдіть, люди добрі, на вибори. Тому що сьогодні перед Україною стоїть завдання – який шлях ми оберемо", – каже екс-президент.

Нагадаємо, у мережі з'явились перші кадри із зустрічі кандидата у президенти України Володимира Зеленського та президента Франції Емануеля Макрона.

Як повідомляв "Знай.ua", соцмережі буквально завалені фотографіями і сторіз людей, які робили селфі із Зеленським у салоні літака, що приземлився в аеропорту Шарля де Голля. До речі, серед шанувальників "майбутнього президента" - в основному молоді жінки.

Також "Знай.ua" писав, що телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував скандал у ефірі політичного шоу "Право на владу", під час якого чинний президент Петро Порошенко увірвався до студії без запрошення.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком