У п'ятниці, 12 квітня, відбулась зустріч президента Франції Еммануеля Макрона та кандидата у президенти України Володимира Зеленського. Французькі ЗМІ вибухнули подробицями події й назвали шоумена "українським Макроном".

Президент Франції прийняв Володимира Зеленського в Єлисейському палаці. Володимира

Розмова тривала близько години. За підсумками переговорів з в Єлисейському палаці кандидат в президенти Володимир Зеленський назвав зустріч конструктивною, зазначивши, що йому було приємно зустрітись з паном Макроном.

Зеленського яскраво зустріли на Єлисейських полях натовпи людей з українськими прапорами. А на батьківщині українці коментують зустріч кандидата з президентм Франції.

"До Зеленському тягнуться позитивні життєрадісні люди, які хочуть жити в успішній Україні без війни і корупції. "Перемоги тобі, Володимире, ти великий молодець!"

" Володя ти молодець!"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Реально поважаю Зеленського. Порядний і відважний. Це дійсно наш президент!";

"Молодець достойна людина", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Курт Волкер заявив, що США не підтримали жодного з кандидатів у президенти України, але будуть співпрацювати з тим, кого обере український народ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прибув до Франції на зустріч із Макроном

Також Знай.ua писав, Меркель відповіла, чому не покликала Зеленського до Берліну.

Закордонний вояж Петра Порошенка більш насиченим, ніж у його конкурента Володимира Зеленського. Так, у Парижі обидва кандидати мали зустріч з Макроном. А от канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрілася лише з президентом.

Чинний президент Петро Порошенко мав зустріч з Ангелою Меркель в Берліні. Меркель на спільній прес-конференції з Порошенком заявила, що вони обговорювали "повсякденні рутинні питання". Канцлер Німеччини зазначила, що підтримує з президентом Петром Порошенко постійний діалог, не залежно від виборів.