Після того, як 11 квітня президент Петро Порошенко без запрошення прийшов на ефір програми "Право на владу" на "1+1" і провів телефонні дебати з Володимиром Зеленським, його шанси на перемогу на виборах за версією букмекерів зменшилися.

Про це свідчать дані PariMatch.

Якщо ще 10 квітня коефіцієнт на його виграш становив 3,5, то вже 12 квітня виріс до 4,75. Зате коефіцієнт на перемогу Володимира Зеленського 12 квітня становить 1,15 проти 1,3 10 квітня.

Відзначимо, що чим вище коефіцієнт, тим менше шансів перемогти. І навпаки: менший коефіцієнт свідчить про те, що букмекери вважають виграш можливим.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Нагадаємо, що українці активно обговорюють в мережі перепалку кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента і його опонента Петра Порошенка, яка відбулася в ефірі ток-шоу.

Користувач соціальної мережі Facebook Ліза Богуцька пояснила, чому підтримує Зеленського і вважає, що він розмовляв з гарантом правильно.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"За 28 років ми привчені владою, що вона непорушна, недосяжна і безкарна. "Ми люди маленькі, підневільні"- стало символом нашого життя. Сперечатися з владою "не можна і неправильно". Президент - це майже "Бог". Перед ним опускаються очі і замовкає рот. Нами тільки може бути вимовлене "Слухаюсь і повинуюсь". Будь-яка незгода з гарантом повинно каратися жорстоко..... Це приблизна парадигма, яку трепетно вибудовували все по цеглинці, а Петро Олексійович цієї церкви одягнув купол і поставив на ній хрест", - йдеться в повідомленні.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Раніше портал писав, що в мережі ходить безліч спільних знімків кандидата в президенти Володимира Зеленського та його дружини - потенційної першої леді Олени Зеленської. Так, в Instagram студії "Квартал 95" з'явилася фотографія подружжя, на фото вони обіймаються.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також "Знай.uа" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.