На телеграм-каналі журналіста і блогера Юрія Романенка "Romanenko Dreams&Nightmare Show" оригінально прокоментували останнє відео гаранта, опубліковане на його сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Подивився останній ролик Порошенко і ось які думки. Він сприймає реакцію людей, як якийсь урок йому. Тобто, він п'ять років збиткувався і йому було все до лампочки. А потім, коли припекло, то він раптом звернув увагу, що виявляється, люди незадоволені. І ось тепер він виходить до нас в такому синьому піджачку, в білій сорочці, пташки співають у лісі і він так сумно дивиться і каже: "Я засвоїв урок". Дайте мені ще шанс", - сказано у повідомленні.

Володимире Олександровичу, 14 квітня о 14 годині чекаю вас

Володимире Олександровичу, 14 квітня о 14 годині чекаю вас на стадіоні "Олімпійський" на дебати. Спілкування з виборцями важливіше, ніж вихідні у Парижі.

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 13 april 2019

Автору це нагадало маленького хлопчика, який поки батьків не було, на кухні влаштував погром. Батьки такі приходять, дивляться на нього з докором. А він весь зашарівся, опустив винувато голову і каже: "Вибачте мене, я засвоїв урок!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"І прямо хочеться повірити в це чисте каяття. А потім я згадую 24 людини, яких відправили в пащу росіянам на невизначений термін, тільки тому що країною керував чоловік, який сприймає це як гру, де все має бути підпорядковане його цілям. Однак, за такі помилки платить вся країна. І це не урок, Петро Олексійович. Це виключення зі школи за погану поведінку", - підсумував автор.

Варто зазначити, що у відео чинний президент звернувся до свого опонента Володимира Зеленського і запропонував йому негайно спілкуватись із мільйонами українців, бо вони потребують цього. Він переконаний, що розмова - важливіша, аніж вихідні у Франції. Як відомо, Зеленський поїхав на зустріч із Макроном. Але президент закликав опонента повертатися, прилітати і поговорити нарешті з людьми.

Нагадаємо, що Порошенко терміново звернувся до Зеленського: відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що "Дебати у вас будуть з Макроном": Мосейчук попрощалася з Порошенком.