Кандидат у президенти України Володимир Зеленський несподівано дав інтерв'ю журналістам.

У ньому він детально розповів про провокації на НСК "Олімпійському", відповів на питання, чому не здавав аналізи і пообіцяв розповісти "секретну інформацію".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім цього, кандидат у президенти розповів, чому не став викликати поліцію через особоливу увагу журналістів:

"Це просто було б неправильно і ганьба для нашої країни, що з Франції когось з наших людей викидають. Неважливо, за яку ми бік барикад. Тому я хочу, щоб ми один одного зрозуміли, і ви зрозуміли хто я такий"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Коли ви дізнаєтеся інформацію, ви мене зрозумієте", - каже Зеленський журналістам.

Також він детально відповів на запитання, що думає про пропозицію Кличка здати ще раз аналізи на вміст заборонених речовин:

"Володя Кличко запропонував це не як великий спортсмен, а як людина, яка раптом почала брати участь у великій політичній грі", - відповів Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Журналісти згадали і про офшори, на що Зеленський висловився доволі коротко і по суті:

"Я нічого нізвідки не виводив, нічого ні в кого не вкрав, нічого не отримував без будь-яких контрактів"

Варто нагадати, що Українці бурхливо обговорювали розмову чинного президента України Петра Порошенка і його опонента на президентських виборах Володимира Зеленського під час ток-шоу "Право на владу". Представник штабу лідера "Кварталу" заявив, що Зеленський вів себе толерантно.

"Мені здається, що він не сказав нічого образливого в адресу чинного глави держави. І так, можливо тон був досить жорстким, але він знаходився в межах допустимого і не переходив межі нормального спілкування між двома опонентами", - сказав Разумков.

Разумков

Нагадаємо, Українцям розповіли, що Зеленський буде робити з Донбасом і НАТО

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лідер Франції розкрив деталі зустрічі з Зеленським

Також "Знай.ua" писав про те, що Психолог розповів, про що свідчить мова жестів Порошенко і Зеленського