Кандидат у президенти Петро Порошенко проводить дебати на НСК "Олімпійський", де відповідає на питання журналістів. Так, журналістка поставила Порошенку питання стосовно бордів з Путіним та скандалього ролика про опонента кандидата в президенти Володимира Зеленскього та фуру, яка його збиває.

Так, Порошенко заявив, що цими борадми він " поставив знак рівності між Путіним і Зеленським".

"Я не ховаюся від будь-яких кроків і в тому числі і про борди з Путіним. Я не кажу про знак рівності між Путіним і Зеленським. Але Путін зараз навмисно підвісив питання про наших заручників прагне - дай боже змінився Порошенко. Я лише хочу нагадати слова Путіна, що будь-який президент окрім Порошенка буде для нього подарунком", - розповів він.

Нагадаємо, всі українці досі обговорюють появу Петра Порошенка у ефірі каналу 1+1, адже події того вечора прикували увагу багатьох. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який поділився своїми роздумами на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Після недавнього бенефісу на каналі 1+1 багато почали з захопленням розповідати який Петро Олексійович прекрасний оратор і інтелектуал. Я частково можу з ними погодитися. Він дійсно вміє красиво говорити. Тільки є дві дуже великі різниці між порожніми словами і конкретними діями. Гучними гаслами і обіцянками неможливо побороти бідність, корупцію і розруху. Слова-це лише струс повітря." - повідомив Шнайдер.

А потім навів конкретні приклади того, як слова гаранта розходяться з діями, адже Україна посіла перші місця в Європі за рівнем зростання цін, бідність, темпів інфляції і багатьом іншим показникам.

Нагадаємо, Зеленський в літаку викликав захват українок.

Як повідомляв "Знай.uа", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також Знай.uа" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.