Поки вся країна дивиться дебати Порошенка з самим собою, більш спостережливі українці відзначають цікаві нюанси. Наприклад, у той час, коли гарант распинатеся на сцені про покращення життя, а його прихильники роздають агітаційні газети, можна наочно побачити, що "життя по-новому" в позитивному ключі торкнулося далеко не всіх. Про це повідомляє юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дебаты... Шоу... Ролики... А вот так выглядит реальная Жизнь...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 14 april 2019

Він стверджує, що всі красномовні фрази з екранів і білбордів - це все слова. "Дебати... Шоу... Ролики... А ось так виглядає реальне життя..." - пише Шнайдер.

Українці в коментарях не можуть не погодитися з Михайлом:
"Жити по-новому", "Які тільки гроші викидають на ті шоу і кажуть, як ми добре живемо, а ось так, на жаль, вже живе чимало пенсіонерів", "Не знаю за депутатів, але президент точно не знає, що народ бідує", "Про народ не час дбати, треба виграти дебати", "Спочатку розводить бідність, а потім з нею хоче боротися", "У Європу йдуть всі, крім народу"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це фото підхопили й інші українці, які не розуміють, як розкіш і бідність можуть існувати настільки поруч.

"Дві кошолки в порошенківських агітках не розуміють, що, якщо Петю залишити на посаді Президента, через 5 років вони займуть місце на сходинках нижче" - пише один з громадян.

Нагадаємо, Українцям розповіли, що Зеленський буде робити з Донбасом і НАТО

Як раніше повідомляв Знай.ua, Президент Франції розкрив деталі розмови з Зеленським

Також портал Знай.ua писав про те, що Порошенко терміново звернувся до Зеленського