Відомий український журналіст Дмитро Гордон висунув своє припущення, хто може зайняти пост глави Міністерства оборони України у разі перемоги лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського.

Про це Гордон розповів у інтерв'ю телеканалу "112".

За його слова, він не знає, яких людей Володимир Зеленський захоче поставити на ключові посади. Однак Гордон припускає, що одну з найважливіших посад в країни може зайняти лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.

"Я поняття не маю про кадрові призначення, які зробить у випадку своєї перемоги Володимир Зеленський. Говорити про кадрові призначення Петра Порошенка не доводиться (я не можу повірити в те, що він переможе). У мене немає жодної інформації з цього приводу. Я думаю, що він (Зеленський - ред.) сам ще не готовий відповісти на це запитання. Єдине, що я думаю, що пост міністра оборони може зайняти Анатолій Гриценко", - заявив журналіст.

Журналіст, письменник Дмитро Гордон та гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський
Журналіст, письменник Дмитро Гордон та гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Таким чином, Дмитро Гордон заявив, що в цілому він не має у своєму розпорядженні правдивих даних з цього приводу, але зазначає, що переговори з цього приводу ведуться протягом усього часу. Також говорять часто про те, за словами журналіста, кого ще Зеленський призначить на основні посади у своїй команді.

Варто зазначити, що в Росії Слідчий комітет надіслав клопотання до суду із проханням заочно заарештувати колишнього міністра оборони України Анатолія Гриценка. Його звинувачують у публічних закликах до здійснення терористичної діяльності на території РФ.

Нагадаємо, що ми писали: "Бездарно витрачений час та пограбування країни": Гордон підбив підсумки президентства Порошенка, українці жахнулися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський, шоумен і кандидат в президенти, спостерігав онлайн за тим, як на НСК Олімпійський його конкурент Петро Порошенко спілкується з журналістами.