Український музикант Кузьма Скрябін напередодні трагічної загибелі в ДТП, 1 лютого 2015 року зняв відео, де наочно показав і розповів про жахливий стан доріг в Україні. Він звинуватив політиків у байдужості до власної країни, передає Politeka.

На відео, яке датоване 1 лютого 2015 року Кузьма їде за кермом і критикує стан доріг у Дніпропетровській області та Кривому Розі. Музикант дорікнув українським політикам у тому, що ті не займаються благоустроєм власної країни і замість цього продовжують обкрадати народ.

На кадрах Скрябін показує "панам депутатам і президенту" стан, в якому знаходяться дороги України. Він звинуватив політиків у тому, що вони "вкрали всі гроші" українців і запросив їх на "сафарі" по українських дорогах.

"Я Андрій Кузьменко роблю екскурсію для чинного президента і всіх депутатів ВР України по дорогах нашої країни. Я б назвав цю дорогу СПА салоном, не треба тратити бабки, панове депутати на те, щоб ходити і м'яти свою дупу в дорогих масажистів. Просто сідаєте в машину, знімайте крісло, жопу на банановий ящик і в ці ями. Тоді не потрібен ні масаж, ні фітнес. Все приходить само собою, спасибі Вам за ту х*йню", - говорив музикант.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці не залишилися в стороні від емоційного відео і почали коментувати. Запропонували показати його політикам перед дебатами і зазначили, що Кузьма був єдиним представником українського шоу-бізнесу, який жив у світі звичайних людей і переймався проблемами простих українців.

"Нафіга купувати дорогі яхти не дорогі депутати, головні лиходії країни. Просто сядьте на машинку та проїду по дорозі Олександрія-Кривий Ріг. 95% доріг України з-за Вас дядьки ось у такому стані. Я Вам це доведу. Я показую Вам, панове депутати і пан президент нашу країну. Це є траса Олександрія-Кривий Ріг. Спасибі Вам, що спи*дили всі бабки. Не хочете на своїх мерсас і лексусас сюди? Протрясти свій целюліт. Тут би совість швидко б включилася", - розповідає Кузьма.

Останнє відео Скрябіна: увага, ненормативна лексика

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву за Мінським процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Знай. ua писав, що колега Зеленського висміяв Порошенко.