Сольні дебати Петра Порошенка біля підніжжя НСК "Олімпійський" прикували увагу багатьох українців у країні та за її межами. Петро Олексійович неприємно вразив не лише піснями невлад і каламутними відповідями на питання, але і намаганням очорнити свого опонента Володимира Зеленського.

Окремої уваги заслужив і організаційний процес президентських монодебатів. Соцмережі облетіли відео зі списками людей, яких звозили на стадіон. Свою лепту розчарування в організації заходу вніс і журнались Ігор Лесєв.

Посмотрел вчера эти «дебаты». Жалкое зрелище. Именно в организационном плане. И свидетельство скорого и неминуемого...

Geplaatst door Игорь Лесев op Zondag 14 april 2019

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Подивився вчора ці «дебати». Жалюгідне видовище. Саме в організаційному плані. І свідчення швидкого і неминучого краху режиму... Згадайте для контрасту, як проходила церемонія висунення Порошенка в президенти. Пафос і гламур. І натовп елітки в перших, других і третіх рядах. Віталік типу пошкодився в Альпах. Але і того нагнули записати звернення на підтримку Порошенка. Філатова з Дніпра привезли. Гройсман посміхається і махає... І найголовніше –тоді була багата картинка. Адже в ній вся сила для чиновника і виконавця.... Але вчора цього не було. Подумайте, наскільки слабка влада, якщо вона не в змозі звести повний стадіон прихильників. Нехай не 70, але 50 тисяч. Вертикаль Президента України збирає 5-6 тисяч осіб. Вєрка Сердючка в 50-тисячній Умані безкоштовно стільки ж збере."

Порошенко дебати
Порошенко дебати

Журналіст стверджує, що у гаранта була маса важелів впливу, щоб наповнити стадіон, але всі вони не спрацювали і йому прийшлось задовольнятися кількома тисячами тих, кого вдалося назбирати і заманити.

"...І подивіться на фото на заставці до публікації. Я цю фотографію взяв не з опонуючого Порошенко інтернет-видання. Такі фото викладені на офіційній інтернет-сторінці Президента. Порошенко в «оточенні людей», 70% яких становить охоронка. Людині поставили діагноз. В'язниця або Іспанія. А він б'ється в конвульсіях і все одно вимагає дебатів. Унікальний пацієнт."

Українці в коментарях говорять про своє бачення цієї ситуації:
"...справедливо... але в даному випадку ми маємо місце з класичною афектацією поведінки, яка не дозволяє критично поглянути на себе зі сторони", "Настільки убогої президентської кампанії від діючого гаранта ще ніколи не було", "Так само здивували похмурі і нікому не відомі групи на підспівуванні", "Думаю, що щури почали потроху бігти з корабля Петьки, відчули кров капітана", "Петю захищають від бюджетників, яких він же і привіз."

Нагадаємо, Пальчевський показав, чим закінчаться дебати Зеленського з Порошенком

Як раніше повідомляв Знай.ua, Порошенко збив Зеленського фурою, але залишився позаду

Також портал Знай.ua писав про те, що Порошенко відмовився від свого головного "козиря" на виборах