Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос покинув країну, пише Політека. За деякою інформацією, імовірно Матіос покинув межі країни в екстреному порядку.

Про це повідомив журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook:

"Толік Матіос покинув країну. Зеленському і Коломойському він не потрібен, тому що зрадників не купують, а Петро (Порошенко — ред.) його наздоганяти навіть не через зливу інформації про Свинарчуков, а через відео з сином".

Як з'ясувалося трохи згодом, один з близького оточення головного військового прокурора країни, на умовах анонімності, надав українським ЗМІ наступну інформацію:

"Матіос дійсно покинув країну. Я можу вам сказати небагато, щоб не підставляти свої джерела. У нього серйозний конфлікт з президентом на тлі історії з Свинарчуками, і це логічно. Але є ще відео з сином президента, яке перебувало на смартфоні. Його поки що немає у публічному просторі. Це все, що я знаю. Але до вечора буду знати країну, куди він поїхав. Допускаю, що він (Матіос - ред.) ще зуміє знайти компроміс з владою", - розповів Крутчак.

Користувачі у мережі вибухнули реакцією і засипали допис коментарями: "Це провокація. Спеціальний вкид про якесь там "відео з сином", "Зрадників Зеломойські не купують??? А Костя Кулик як же?", "Нема можливості його розпитати", "Пока Толік. Ми не будемо сумувати. Віталіку приготуватися".

Нагадаємо, Порошенко поділився враженнями про "Слугу народу" Зеленського: "подивився і злякався".

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські воїни готуються збивати російські літаки: потужне відео.

Також "Знай.uа" писав, що "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.