Скандал навколо коментаря політтехнолога Порошенка та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця про "причетність" кандидата у президенти Володимира Зеленського до пожежі у Соборі Паризької Богоматері в Парижі набирає обертів.

Тарас Березовець

Спікер слуги народу Дмитро Разумков відреагував на "жарт" Березовця, відзначивши, що "у деяких немає уявлення ні про душу, ні про совість".

Дмитро Разумков, політтехнолог Зеленського
Дмитро Разумков, політтехнолог Зеленського

Українці також бурхливо відреагували на "чорний гумор", відзначивши, що Березовець повинен вибачитися і видалити публікацію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак знайшлися і ті, які сприйняли на "ура" скандальний допис Березовця - поодинокі прихильники Порошенка кинулись на захист політтехнолога та підтримали його у нападках на Зеленського.

"Перше, про що подумалося, - от приїхав туди Зе і почалися нещастя", "Гарна спроба відволікти нас підпалом Собору, але не забуваймо, 22.40 на канал ictv запрошені обидва кандидати у президенти України", - пишуть фанати Порошенка.

Варто наголосити, що останній коментар належить Роману Матісу, яким є радником голови Львівської ОДА, а Софія Федіна - співачка, яка "гастролює за гроші Порошенка".

Про це пишуть користувачі під коментарями "людей Порошенка".

"Це львівський тил Порошенка... співачка, поїздки якої фінансуються МЗС з грошей фонду Порошенка, і керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА... а тінь від цього жаху - на всю державу", - пишуть українці.

Нагадаємо, політтехнолог і ведучий телеканалу "Прямий" Тарас Березовець видалив свій пост, у якому пов'язав пожежу в Соборі Паризької Богоматері з Володимиром Зеленським.

Тарас Березовець

Відповідний коментар він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Березовець не вибачився за скандальний жарт, хоча й запевнив, що не хотів ображати почуття інших.

"Мій вчорашній пост щодо пожежі в Соборі Паризької Богоматері поширився як пожежа в соцмережах. Прокоментувала його і надзвичайний та повноважний посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, у своєму Твіттері прокоментувавши його як "ганьбу". Все це вимагає пояснень із мого боку", – написав Березовець.

Як повідомляв раніше Знай.ua, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон відреагувала на невдалий жарт політтехнолога та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця .

Також Знай.ua писав про те, що українці бурхливо коментують цинічний "жарт" політтехнолога та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця щодо "причетності" до пожежі в Соборі Паризької Богоматері кандидата у президенти Володимира Зеленського, який днями побував у Франції на зустрічі із Еммануелем Макроном.