Буквально нещодавно юрист і екс-заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов опублікував у своєму Telegram-каналі особистий номер телефону чинного президента країни Петра Порошенка. Правозахисник запевнив, що він вже встиг написати гаранту.

"Шановні друзі, Вашій увазі новий мобільний номер Порошенко: +380 67 555 9555", - написав Портнов.

Також він закликав усіх підписників каналу "писати побажання (Петру Порошенку) без обмежень".

Варто відзначити, що Портнов, швидше за все, надихнувся імпульсивним вчинком головного радикала України Олега Ляшка, який нещодавно влаштував великий злив телефонів політиків у мережі.

Крім того, поки що невідомо з якою метою оприлюднений особистий телефон Порошенка, але перші реакції людей не змусили довго чекати. Наприклад, Дубинський написав повідомлення, де вказав, що в тюрмі можна цілком непогано жити.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Олег Ляшко психанув і опублікував у мережі номери мобільних телефонів власника телеканалу 1+1 Ігоря Коломойського, гендиректора каналу Олександра Ткаченка та кандидата в президенти України шоумена Володимира Зеленського.

Ляшко на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що він вирішив "злити" номери, тому що хтось зі співробітників українського телеканалу опублікував в Інтернеті його телефон.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядали лідери президентської гонки 2019 Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський і Петро Порошенко в ранньому віці. Складно повірити, що ці малюки коли-небудь будуть вершити долю цілої країни.

Як повідомляв портал Знай.иа, українці бурхливо обговорювали розмову чинного президента України Петра Порошенка і його опонента на президентських виборах Володимира Зеленського під час ток-шоу "Право на владу". Представник штабу лідера "Кварталу" заявив, що Зеленський вів себе толерантно.

Також портал Знай.иа писав, що після того, як 11 квітня президент Петро Порошенко без запрошення прийшов на ефір програми "Право на владу" на "1+1" і провів телефонні дебати з Володимиром Зеленським, його шанси на перемогу на виборах за версією букмекерів зменшилися.