Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що у другому турі виборів президента переможе керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.

Про це Тимошенко сказала у відеозверненні на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Юлія Тимошенко зазначила, що зараз українці бурхливо сперечаються, за кого ж віддати свій голос на президентських виборах. Такі сварки є навіть у її родині.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Усі думають про те, що один кандидат всіх лякає, що після виборів президента буде Армагеддон. Другий кандидат говорить про те, що після виборів все буде "зашебісь". Не буде ні першого, ні другого — після 21 квітня настане 22 квітня, але відносини людей будуть зруйновані. Нам треба це негайно припиняти. Нам треба з вами повернутися з політичної війни, припинити цей політичний передоз у нашому повсякденному житті", - заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами Тимошенко, більше не варто ставити питання, за кого голосувати у другому турі.

"Математика великих чисел вже говорить про те, що в другому турі переможе Володимир Зеленський. Це об'єктивна реальність і треба вже думати, як з цим жити далі", - підкреслила лідер "Батьківщини".

Keep calm

Знаєте, що мене зараз хвилює найбільше? Навколо мене всі пересварилися через 2-й тур. Впевнена, що навколо вас теж. Одні лякають, що після 21 квітня наступить армагеддон. Інші - що все буде «зешибісь». Але друзі, не буде ні першого, ні другого. Після 21 квітня настане 22 квітня. А стосунки людей будуть зруйновані. Нам треба повернутися з політичної війни. Припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті. Саме наша єдність, а не вибори президента, - запорука того, що в країні все буде добре. Кожен новообраний президент починає свою промову з таких слів: «Я буду президентом всіх українців»… Давайте ж і ми з вами будемо українцями всіх українців. Це дуже важливо!

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 17 april 2019

Тимошенка наголосила, що українці довели свою незалежність та згуртованість й зможуть "протистояти будь-яким авторитарним режимам".

Зазначимо, що згідно з результатами соціологічного опитування Київського міжнародного інституту соціології, серед тих виборців, хто визначився і має намір прийти на вибори, 72,2% підтримують Володимира Зеленського, 25,4% - Петра Порошенка.

Нагадаємо, що ошукані агітатори показали справжнє обличчя Тимошенко: поставили не на ту конячку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Вхід для обраних: охочі відвідати дебати Зеленського і Порошенка зіткнулися з несподіваною проблемою.

Також "Знай.uа" писав, що спікер Зеленського поділився інформацією про те, як відбувається підготовка до дебатів на НСК "Олімпійський" і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.