Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів в Україні, відповів на запитання журналістів щодо його відносин з главою МВС України Арсеном Аваковим. Зокрема, прозвучало питання про те, чи збираються Зеленський і Аваков формувати політичний союз.

"Дивіться, мені поки рано говорити про які-небудь політичні союзаи. Правда. Зараз, я вважаю, що, чесно кажучи, поліція і охоронна фірма – ось це ті дві структури, які реально контролюють безпеку моєї сім'ї. І я їм дуже вдячний. І це зараз не смішно, не жарти, не домисли. Ви самі бачили всі ці історії зі Службою безпеки. Я розумію, що в Службі безпеки повно супер-фахівців, повно нормальних людей. Але є різні люди, як скрізь", - зауважив Зеленський.

За його словами, він іноді спілкується з Аваковим. Відповідаючи на питання, як часто, Зеленський сказав: "Ну, чесно, до останніх трьох-чотирьох тижнів фактично не спілкувався. Пару раз в житті. Тема мого дуже серйозного спілкування пов'язана з безпекою. На жаль, не тільки моєї, а й з безпекою моєї сім'ї".

Арсен Аваков

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також ми писали, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавської та Скрябіна.

А зовсім недавно на Зеленського відкрили полювання.

Варто нагадати, що все в своєму відеозапрошенні Володимир Зеленський озвучив три умови участі в дебатах з Порошенком: по-перше, вони повинні пройти на НСК "Олімпійський" з можливістю присутності всіх журналістів і трансляції заходу на всіх каналах; по-друге, кандидати повинні пройти тест на вміст алкоголю і наркотиків у крові. По-третє, слуга народу зажадав від Порошенко публічно визнати, що "дебати пройдуть не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з ватником, не з малороссом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським".