Лідер першого туру виборів президента України, відомий гуморист Володимир Зеленський ризикує розлучитися зі своєю основною професією. Таку думку озвучила відома українська акторка Ада Роговцева.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

Ада Роговцева
Ада Роговцева

"Я б йому сказала: "Володя, ти професію можеш втратити. Ти розгубиш чарівність, гостроту реакції, відкритість, професійний нерв — просто втратиш це. А по-друге, ти можеш туди не прорватися, тому що там люди не прощають незнання", - підкреслила акторка.

Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"
Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За її словами, вона не схвалює рішення Зеленського балотуватися на пост президента. Потрібно зазначити, що сама Роговцева давно є довіреною особою Петра Порошенка. Раніше акторка закликала всіх українців ізолюватися від росіян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що в другому турі виборів президента переможе керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Про це Тимошенко сказала у відеозверненні на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Юлія Тимошенко зазначила, що зараз українці бурхливо сперечаються, за кого ж віддати свій голос на президентських виборах. Такі сварки навіть у сім'ї.

Варто нагадати, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко зізнався, що раніше був шанувальником "Кварталу 95", лідером якого є шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський. Луценко зазначив, що часто відвідував концерти "кварталівців", і йому "подобалася політична сатира і жарти". Про це генпрокурор розповів в інтерв'ю theБабель (неопублікований фрагмент). За словами генпрокурора, серіал "Казкова Русь" змінив його ставлення до творчості "кварталівців".

Нагадаємо, Геращенко пояснив, за що бореться Порошенко: президентство тут не при чому.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про небезпеки для сім'ї та спілкуванні з Аваковим.

Також Знай.uа писав, Жванія розповів про заборону Порошенка залишати країну.