Кандидат у президенти України та переможець першого туру за результатами голосів виборців Володимир Зеленський розповів, як він бачить роботу українських ЗМІ у разі своєї перемоги.

Володимир Зеленський

Про це слуга народу у середу, 17 квітня, розповів у інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Кандидат у президенти хотів би, щоб засоби масової інформації були максимально незалежними в Україні.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Єдине, я б дуже мріяв, так як ми з вами одного поля ягоди, скажімо так, з однієї ніші, я б дуже мріяв, щоб преса була незалежною економічно, комерційно. Щоб її не можна було проплачувати - статті, видання, програмки на телебаченні. Ми думаємо про це", - заявив Зеленський.

Слуга народу додав, що наразі він разом із командою обдумує законопроект про вільне телебачення.

"Щоб у телеканали знаходили не тільки гроші з ринку. Поки ринок у нас слабкий, немає рекламного ринку. Я б хотів максимально шукати західних партнерів для інвестування в свободу слова", - резюмував він.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів в Україні, відповів на запитання журналістів щодо його відносин з главою МВС України Арсеном Аваковим. Зокрема, прозвучало питання про те, чи збираються Зеленський і Аваков формувати політичний союз.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина лідера президентської гонки в Україні Володимира Зеленського Олена розповіла, якими вона бачить дебати між її чоловіком і Петром Порошенком. Про це передає "Апостроф".

Володимир Зеленський з дружиною

Олена Зеленська розповіла, чи зможе кандидат у президенти Володимир Зеленський скласти гідну конкуренцію гаранту на дебатах.

Також Знай.ua писав про те, що українцям пояснили порядок проведення теледебатів кандидатів у президенти перед другим туром виборів.