Кандидат у президенти України та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський розповів про майбутнє його партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

Володимир Зеленський

Про це Володимир Зеленський заявив у інтерв'ю для РБК-Україна, передає Рoliteka.

Слуга народу відзначив, що в разі перемоги він не готовий до коаліції з колишніми регіоналами, зокрема, з Юрієм Бойком, а також з діючим президентом України Петром Порошенком.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, відповідаючи на запитання співрозмовника, чи можливий сценарій того, що після виборів у Верховну Раду його політична сила створить коаліцію з екс-регіоналами, зокрема, з Юрієм Бойком, Зеленський відповів однозначно – "ні".

Володимир Зеленський

Окрім цього, кандидат наголосив, що не має наміру після парламентских виборів об’єднуватися із політичною партією чинного президента України Петра Порошенка.

На прогноз журналістів про те, що Порошенко у разі перемоги Зеленського на виборах президента може очолити опозицію у Раді, слуга народа відповів:

"Сьогодні він головний лідер опозиції до народу України. І це найстрашніше. Я б на його місці, після такої феєричної відповіді суспільства недовіри до президента, взагалі пішов з політики. Якісь речі, які він зробив, українці вже оцінили, а якісь - не пробачать", - вважає кандидат.

Нагадаємо, замість кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати з опонентом Петром Порошенко в ефірі телеканалу ICTV прийде його радник Олександр Данилюк.

Володимир Зеленський

Цю інформацію повідомили на сайті телеканалу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вранці в середу, 17 квітня виникли непередбачені складнощі в роботі сайту, на якому реалізують квитки на майбутні дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які анонсовані на 19:00 в п'ятницю 19 квітня на НСК "Олімпійський", про що пише Хвиля.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Ті, хто бажають відвідати дебати, не можуть отримати квиток, оскільки сайт, на якому можна отримати перепустку у фан-зону, раптово перестав завантажуватися. Перезавантаження триває 15-20 хвилин, але при цьому ліміт для отримання квитка складає всього 15 хвилин.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 17 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський дав перше розгорнуте інтерв'ю з моменту оголошення другого туру виборів президента України.