18 квітня Володимир Зеленський відвідає ток-шоу «Право на владу» на українському каналі 1+1.

Його поява на шоу анонсувала Команда Зеленського у своєму Telegram-каналі.

Зеленський стане гостьем програми о 21:00.

Варто нагадати, що Кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розкритикував медичну реформу Уляни Супрун.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про це він заявив в інтерв'ю "РБК-Україна", пише Politeka.

Зеленський сказав, що Верховна Рада не має відповідей на деякі питання, які дуже цікавлять громадськість. Як приклад кандидат Зеленський привів медичну реформу і дії в зв'язку з цим ст.. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун. Володимир Зеленський зазначив, що перед ухваленням рішення про реформування медицини в Україні потрібно врахувати думку самих українців.

"Приймають медичну реформу. Хто взагалі запитав у людей? "А як ми з села доїдемо в цю лікарню?", тому що тепер швидка допомога не приїжджає, а у моєї дитини 39 (температура), і навіть, якщо 37 і це бабуся з онукою, у неї серце вистачає, до неї не їде швидка допомога, тому що у нас така реформа", - обурився лідер президентської гонки.

Ще ми писали, що Кандидат у президенти Володимир Зеленський дав несподіваний відповідь на питання, який стосується віри і релігії.

Відповідну заяву слуга народу зробив під час інтерв'ю для РБК-Україна.

На питання журналістів про те, чи вважає він себе релігійною людиною, Зеленський дав ствердну відповідь, однак при цьому додав, що зазвичай не обговорює цю тему.

"Є речі, які ми ніколи не обговорюємо за столом у колі родини. Так мене вчив мій батько. Я ніколи ні з ким не обговорюю. Питання релігії - номер один у цьому списку. Ми ніколи не обговорюємо питання, які вносять розкол в сім'ю і суспільство. Ніколи. Але я вірю в Бога, якщо про це питання", - підкреслив кандидат.

Нагадаємо, Зеленський розповів, що насамперед продасть в Україні після виборів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський влаштує "революцію" у ЗМІ

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський раскрыл плани після виборів