Народний депутат від "Воля народу" Євген Рибчинський розповів, що будуть робити соратники Порошенка і власне гарант у разі перемоги на виборах кандидата-опонента Володимира Зеленського. Про це він написав у статті, яку було опубліковано в Українській правді.

"Чинний президент не збіжить, як його попередник. Йому реально нікуди бігти. Він битиметься до кінця, як поранений вепр. Але його оточення може показати себе в усій своїй красі. Хтось збіжить з валізами готівки, замовивши чартер з Жулян. Хтось від імені усієї армії ймовірно оголосить, що новому президенту не присягатиме. Хтось побіжить до антикорупційних органів з компроматом на нову "злочинну владу", а хтось можливо і намагатиметься унести з собою тайни вулиці Банкової і вкраденого у сліпих маєтку у селі Козин. Будемо, як то кажуть, дивитися", - розповів Рибчинський.

Нагадаємо, народний депутат від "Воля народу" Євген Рибчинський розповів, чому так різко змінилися рейтинги кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Так, нардеп помітив у цьому недостовірний "вкид", адже " провести соцдослідження за 2 дні просто неможливо".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Цілком зрозуміло, що до останної миті цих виборів зберігатиметься інтрига. І не тому, що у понеділок вельмишановний КМІС оприлюднив результати опитування в пропорції приблизно 70/30 на користь нового обличчя в політиці. А тому що, невідомо з якого переляку вже через день з'явилася нова соціологія, яка показувала зовсім іншу пропорцію – приблизно 60/40 на користь усе того ж самого кандидита. .. Знову ж таки для тих, хто розуміється на темі, цілком очевидно, що провести дослідження за 2 дні просто неможливо, просто не існує такої бази і такої технології, яка б працювала по країні так швидко. Але цей маніпулятивний вкид тим не менше зіграв свою тонізуючу роль і прибічники одного з кандидатів одномоментно піднеслися духом донеможна", - написав Рибчинський.

Нагадаємо, проросійські ресурси в Україні взялися активно поливати брудом одного з ініціаторів Закону про мову Євгена Рибчинського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства.

Також Знай.ua писав про те, що відомий журналіст Андрій Пальчевський розповів про свою улюблену актрису, яку вважає унікально талановитою серед українського бомонду.