Кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав головних радників.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Зокрема, у ході телепрограми Зеленський розповів, що головним радником у питаннях охорони здоров'я стане відомий український лікар Євген Комаровський.

Володимир Зеленський

"Мій радник з питань медицини Євген Комаровський", - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто нагадати, що полковник запасу Іван Апаршин, який став радником Володимира Зеленського з питань оборони, заявив, що рішення у сфері безпеки оборони будуть відповідальними та детально продуманими, українське військо буде професійним та добровільним. Державні оборонні замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть повністю прозорі.

Крім того варто відзначити, що кандидат у президент, переможець першого туру виборів, Володимир Зеленський випустив потужне відео зі зверненням всьому українському народу.

"За 28 років вони вкрали у тебе майже все. Не дай їм вкрасти ще й твій голос. 21 квітня приходь на вибори. Не дай їм вкрасти твоє майбутнє", - каже Зеленський.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

"Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці. З цими людьми ми будемо будувати Україну, яка не є молодшою сестрою Росії, не є корумпованим партнером Європи.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розкритикував медичну реформу Уляни Супрун. Володимир Зеленський наголосив, що перед прийняттям рішення про реформування медицини в Україні потрібно врахувати думку самих українців.

Також "Знай.ua" писав, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман поділився думкою про те, що у разі обрання президентом України Володимира Зеленського і Верховна Рада, і Кабінет міністрів буде працювати у колишньому режимі.

Президент Зеленський не відірветься від реального життя - Мартиненко