Радник кандидата у президенти Володимира Зеленського лікар Євген Комаровський назвав головні загрози для українців.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

За словами відомого лікаря Україна на данний момент фактично захлинається від спалаху небезпечних хвороб.

Комаровський розповів, що система охорони здоров'я повинна направити на боротьбу з кір'ю та дифтерією всі сили.

лікар Комаровський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того він відзначив, що ще однією проблемою, яка катастрофічним чином може вплинути на здоров'я українців стає відсутність кваліфікованих медичних кадрів, які масово виїжджають за межі країни у пошуках кращого життя.

Варто нагадати, що на початку програми "Право на владу" Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповіли про ті зміни, які заплановано зробити. Коли мова зайшла за ПриватБанк, Володимир Зеленський, якого опоненти називали "маріонеткою Коломойського", висловив свою чітку позицію.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гордон в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1 заявив про те, що сцену для дебатів на "Олімпійському" можуть підірвати.

Як повідомляв "Знай.ua", полковник запасу Іван Апаршин, який став радником Володимира Зеленського, заявив, що рішення у сфері безпеки оборони будуть відповідальними та детально продуманими, українське військо буде професійним та добровільним. Державні оборонні замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть повністю прозорі.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

"Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці. З цими людьми ми будемо будувати Україну, яка не є молодшою сестрою Росії, не є корумпованим партнером Європи.

Повірити, що Порошенко не знав про корупційні схеми - це натягнути сову на глобус: Денис Бігус