У четвер, 19 квітня, в штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського повідомили, скільки українців вже встигло змінити місце голосування напередодні другого туру виборів, який відбудеться у неділю, 21 квітня. Інформація з'явилася в Telegram-каналі "Команда Зеленського".

"325 604 українців змінили місце голосування до другого туру виборів. І встигли це зробити трохи більше, ніж за тиждень. Це абсолютний рекорд, адже до першого туру за три місяці змінили місце – 315 725. Дякуємо за відповідальність. Ми творимо історію разом!", - написала ЗеКоманда.

Як відомо, змінити місце голосування, щоб віддати голос на виборах "не по прописці" можна було до 15 квітня.

Раніше ми писали про те, що Центральна виборча комісія розповіла про недобір членів дільничних виборчих комісій на 33 округах і звернулася до всіх українців з проханням взяти участь у їх формуванні. Дільничні комісії організують процес голосування, а також підрахунок бюлетенів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що видео, яке опублікували в пропрезидентському пабліку "Європейське майбутнє України", демонструє не тільки цинізм команди Порошенка. У самому ролику показано, як Зеленського збиває автомобіль. Дана публікація викликала ефект бумерангу, який вдарив по самому Порошенку.

Як повідомляв портал Знай.uа, экс-кандидат у президенти і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко переконана, що новим президентом України буде обрано Володимира Зеленського. Політик звернулася до українців із закликом припинити дискусії на тему, хто переможе на виборах, оскільки, на переконання Тимошенко, лідером голосування в будь-якому разі стане Зеленський.

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали свіжі рейтинги кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського перед вирішальним другим туром виборів. За Володимира Зеленського готові проголосувати 72% українців, у той час як за чинного главу держави Петра Порошенка - лише 25%.