Сьогодні, 18 квітня, гостями програми "Право на владу" стали кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський та члени його команди, які звернулись до каналу "1+1" з проханням надати їм ефір після раптової появи на попередній програмі чинного президента Петра Порошенка.

На початку програми Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповів про ті зміни, які заплановано зробити.

Команда Зеленського пояснила, що буде з армією, недоторканністю і корупцією. Про це розповіли експерт з безпеки та оборони Іван Апаршин, експерт з правоохоронної та антикорупційної політики Руслан Рябошапка та експерт з реформ судової системи Ірина Венедиктова.

Так, український військовик, полковник запасу Іван Апаршин, якого інший кандидат, Анатолій Гриценко, мітив в міністри оборони, заявив, що рішення у сфері безпеки оборони будуть відповідальними та детально продуманими, українське військо буде професійним та добровільним. Державні оборонні замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть повністю прозорі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Сфера безпеки і оборони - це відповідальність президента. Рішення в сфері безпеки і оборони будуть відповідальними і детально обгрунтованими. Українська армія буде професійною і добровільною. Вона буде посилена сучасною системою територіальної оборони і активно діючим резервом. Ми залучимо до управління Збройними силами бойових офіцерів, які здатні перемагати, а головне - зберегти життя солдата ", - сказав він.

Апаршин підкреслив, що державне оборонне замовлення і фінанси Міністерства оборони будуть максимально відкритими.

"Ви в реальному часі зможете перевірити куди йде кожна копійка", запевнив Апаршин.

Руслан Рябошапка у свою чергу заявив, що недоторканість буде скасована, а ті антикорупційні органи, які не працюють, буде перезапущено.

"Ми запустимо справжній електронний суд , запровадимо інститут мирових суддів та суд присяжних", - сказала Ірина Венедиктова.

Нагадаємо, українцям пояснили порядок проведення теледебатів кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на НСК "Олімпійський" будуть дві сцени, а пропускати шанувальників кандидатів будуть за особливими характеристиками.

Також Знай.ua писав, президент дав остаточну відповідь Зеленському про дебати.