Кандидат у президенти Володимир Зеленський у ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" представив свою команду та відповів на головні питання, які турбують журналістів, експертів, політиків та звичайних українців. Основні тези виступу Володимира Зеленського зібрало Громадське.

Про віртуальну передвиборчу кампанію: "Я не ховався — це наша стратегія. Якщо порівнювати двох кандидатів, то краще кіт в мішку, ніж вовк в овечій шкурі"

Про скасування націоналізації ПриватБанку: "У мене нема двох мільярдів, щоб їх комусь віддавати. Я буду робити все, щоб ПриватБанк був… стабільним державним банком"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На репліку Соні Кошкіної, що його заяви смішні: "Смішно — це моя минула професія, я в ній професіонал"

Про амністію капіталів: "Я впевнений, що ми з усім бізнесом домовимося. Ми підготували законопроект. Ми хочемо детініації капіталів, хочу вірити, що це підтримає Верховна Рада"

Про дебати: "Я розумію, що пан президент затягував нас в цей капкан, але ми знали про це. Я вважаю, що люди мають право бачити нас обох"

Про зупинку Росією експорту нафти в Україну: "Я цю проблему не вивчив глибоко, ви маєте мене зрозуміти, мені не соромно в цьому зізнатися. Треба класти на карту всі можливі варіанти"

Про майбутні призначення: "Ці люди йдуть з нами в Адміністрацію президента, а далі всі обов’язково пройдуть перевірку антикорупційними органами, і тільки після цього вони займуть відповідні посади"

Чи потисне руку Порошенку: "Коли президент сказав, що всім корупціонерам буде рубати руки, я не впевнений, що мені буде що йому потиснути"

Чи готовий віддати наказ про воєнні дії, щоб військовим шляхом звільнити Донбас: "Ні"

Чи підтримує легалізацію зброї: "Ні"

Чи має намір скасувати мовні квоти на ТБ: "Ні, трішечки змінити"

Нагадаємо, Геращенко пояснив, за що бореться Порошенко: президентство тут ні до чого.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про небезпеки для сім'ї та спілкуванні з Аваковим.

Також Знай.uа писав, Жванія розповів про заборону Порошенка залишати країну.