Радник кандидата у президенти Володимира Зеленського лікар Комаровський назвав головну проблему українських політиків, які звикли зважати на рейтинги.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

За словами лікаря Комаровського жоден з кандидатів у президенти під час передвиборчої програми не розповів про своє ставлення до щеплень, адже це відразу ж відбилось на його рейтингах.

Євген Комаровський
Євген Комаровський

"За час президентської кампанії жоден з кандидатів не сказав слова кір чи вакцинація Чому? Це ж очевидно. Якщо ти скажеш, що дітей протрібно вакцинувати, то половина виборців за тебе не проголосує", - зазанчив Комаровський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того він розповів. що діючий президент також відмовився говорити про важливість вакцинування.

"Я його благав, щоб він зробив свобі та дітям вакцинування у прямому ефірі. Тому що нащ президент повинен вакцинуватись від хвороб", - зазначив Комаровський.

Варто нагадати, що на початку програми "Право на владу" Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповів про ті зміни, які заплановано зробити. Коли мова зайшла за ПриватБанк, Володимир Зеленський, якого опоненти називали "маріонеткою Коломойського", висловив свою чітку позицію.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гордон в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1 заявив про те, що сцену для дебатів на "Олімпійському" можуть підірвати.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

"Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці. З цими людьми ми будемо будувати Україну, яка не є молодшою сестрою Росії, не є корумпованим партнером Європи.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав головних радників. Зокрема, у ході телепрограми Зеленський розповів, що головним радником у питаннях охорони здоров'я стане відомий український лікар Євген Комаровський.

Повірити, що Порошенко не знав про корупційні схеми - це натягнути сову на глобус: Денис Бігус