Керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що хоче обкласти українських заробітчан податком.

Про це шоумен розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Зеленський заявив, що українські заробітчани мають заплатити 5% податку від всієї суми, яка була зароблена за всі роки. Лідер президентських перегонів також додав, що раніше люди ховали ці доходи, тому що вони не почувалися захищеними.

"По-перше, серед наших законопроектів є законопроект про амністію капіталів. 5% ви сказали замало. 5% – це в принципі повинні бути умови для всіх тих, хто не олігархи, ті заробітчани, різні люди, які привозять гроші. Вони боролися з бідністю, вони просто ховали ці капітали. Я розумію, тому що вони не були захищені, тому що було банкрутство банків і так далі", – заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Окрім цього Зеленський зазначив, що підтримує ідею капіталізації країни коштом фінансових відрахувань олігархату.

"Я готовий до зустрічі з олігархами. Я впевнений, що ця зустріч – з великим бізнесом – відбудеться. Я думаю, що великий бізнес може пожертвувати Україні, яка дала їм мільярди, понад 5%. Правила повинні бути для всіх однаковими", – зазначив кандидат в президенти.

Керівник студії "Квартал 95" припустив, що вдасться домовитися з усіма представниками великого бізнесу. Однак питання полягає у тому, чи підтримає цю ініціативу Верховна Рада України.

"Ми говорили про це і з представниками Світового банку, нашого бізнесу. Ми хочемо детінізації капіталу, зробити реальні кроки. Але питання чи підтримає Верховна Рада цей законопроект. Я дуже сподіваюся на це", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського відреагували на рішення суду щодо ПриватБанку: "Так хто тут маріонетка Коломойського?"

Також "Знай.ua" писав, що у штабі чинного гаранта та кандидата у президенти Петра Порошенка активізували увесь "чорний арсенал" фейків та звинувачень, аби максимально вдарити по опоненту Володимиру Зеленському перед вирішальним туром виборів 21 квітня.