Чинного президента України Петра Порошенка епічно висміяли новим відео.

Відеоролик опублікувала Команда Зеленського у своєму Telegram-каналі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У мешканців Запоріжжя запитують, яке питання вони б поставили, якщо б виступали з ним на дебатах.

Відповіді вражають своєю оригінальністю: "Де мости в Запоріжжі?", - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Країна розколота не на одну частину. Країна розколота на схід і захід. Посварилися сім'ї, друзі посварилися, сваряться колеги на роботі. У Петра Олексійовича є чудовий шанс помирити людей. Просто визнати свою провину, визнати помилку, попросити вибачення у народу і піти", - не соромлячись, відповідає чоловік.

Деякі не соромилися відповідати матом:

"Петро Олексійович, я розумію – гроші-грошима, але якого х*я ти посварив всю нашу країну?", - без сорому відповідає ще один.

Варто нагадати, що Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського, Олена розповіла, як вона реагує і всі рідні на ті образи, які доводить чути і читати в соцмережах.

Про втому всієї родини від образ на адресу чоловіка пише "Апостроф".

За словами Олени, вони намагаються мінімізувати проведення часу в соцмережах, де кожен день стикаються з грубою критикою і образами в адресу кандидата в президенти Зеленського.

"Ми намагалися перед сном не читати Фейсбук. У нас був договір, що перед сном і відразу після пробудження не читаємо. Десь тиждень ми протрималися (сміється). Потім він заходить і питає, що я читаю, а я йому: книжку (сміється). Але треба як-то, звичайно, від цього утримуватися, бо нерви не залізні", - говорить вона.

Нагадаємо, В Порошенко терміново звернулися Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський збирається ввести податок для заробітчан

Також Знай.ua" писав про те, що Дебати Зеленський - Порошенко паралізували Київ