Дружина кандидата у президенти і лідер студії "Квартал 95" Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла про головні недоліки свого чоловіка. Про це передає "Апостроф".

"Буває, багато всього планує, може запланувати на день з десяток зустрічей і ще намагатися на них встигнути, хоча це фізично неможливо. Ще він трудоголік. Він не вміє розслаблятися, здається, що він такий веселий, говорун, але коли ми їдемо на відпочинок, то тільки на третій день його відпускає, і він може подивитися навколо і не бути у напруженому стані", - заявила Олена Зеленська.

Крім того, Олена зазначила, що Зеленський часто буває до смішного неуважним у побутових питаннях.

"Він не знає, де що лежить, постійно шукає. Раніше у нього взагалі не було ключів від квартири, і тільки в минулому році ми йому дали, тому що він пізно приходить, щоб у двері не дзвонив (сміється). І тепер він ці ключі шукає кожен день", - додала вона.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про власні доходи, які вона отримує завдяки участі в різних проектах.

Про це Кравець повідомила в одному зі своїх інтерв'ю.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"Скажімо так, мені достатньо для щастя, але хочеться більше", - підкреслила Олена Кравець.

Головна акторка "Кварталу" також зазначила, що в трудовій книжці її посада звучить "актриса розмовного жанру".

В інтерв'ю Кравець відмовилася прямо називати точну суму зарплати, яку отримує щомісяця, хоча розповіла, що, крім зарплати, вона отримує гроші з додаткових проектів, яких на місяць може бути різна кількість.

Олена Кравець
Олена Кравець

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський презентував свою команду радників у ефірі ток-шоу "Право на владу" на 1+1

Раніше Знай.uа повідомляв, як українці відреагували на Комаровського в команді Зеленського.

Також Знай.uа писав, Коломойський назвав свою "головну маріонетку", і це не Зеленський.