У п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві розпочались дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського, дату яких погоджували з 7 квітня.

Кандидати прибули на стадіон, потисли один одному руки перед початком дебатів і кинули жереб – кому виступити зі зверненням до українців першому.

Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення" Петра Порошенка.

Порошенко у відповідь винуватив Зеленського у тому, що він ховається від людей і зажадав від нього чіткої відповіді на запитання: якою він бачить Україну і що планує для цього зробити?

"По-перше, коли ви кажете мені так: чітко дай нам відповідь, - хочу сказати, що я не у прокурора. Я нічого не зробив, щоб там бути, а вам, може й доведеться зустрітися. Україна обрала шлях до Європи – і це головне. І українці заплатили дуже велику ціну – це життя наших людей, віддані життя українців на Майдані. Ви не пророк і я не Мойсей, щоб кудись вести Україну. Україна йде до Європи, а Ви, як гарант, повинні захищати вибір українців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З приводу того, якою я бачу Україну через 5 років. Я вже казав, що йду на один термін. І я тримаю кулаки, щоб вашого оточення у політиці більше не було. Щодо Коломойського, я Вам відразу скажу – всі люди, які порушують закон – всі свинарчуки, гладковські, і якщо серед них буде Коломойський, - всі сядуть за ґрати!", - уклав Зеленський

На дебатах з кожною хвилиною стає все гарячіше. Слідкуйте за нашими публікаціями.

Нагадаємо, у середу, 17 квітня, кандидати домовилися провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві о 19:00.
Крім зустрічі на стадіоні, закон визначає проведення дебатів на "Суспільному телебаченні" о 21:00 годд. Однак на екранах українці побачать лише чинного президента Петра Порошенка, оскільки Володимир Зеленський заявив, що не прийде на "Суспільне".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде вести найепічніше передвиборче шоу в світі

Також Знай.ua писав, в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.