У п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві відбулись дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського, дату яких погоджували з 7 квітня.

Кандидати прибули на стадіон за кілька хвилин до початку, продемонструвавши "королівьку" ввічливість, та потисли один одному руки перед початком дебатів. На цьому обмін люб'язностями закінчився.

Кандидати кинули жереб – кому виступити першому. Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України.

Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і такий "темп" тримав до закінчення дебатів.

Зеленський у своєму заключному слові пояснив, чия насправді заслуга у всіх досягненнях Порошенка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я хочу сказати, що у Петра Олексійовича було дуже багато досягнень. І це так. Безвіз, Томос, мова, армія – все, що ви писали на білбордах. Але Ви чомусь всі ці досягнення записали лише собі. Я не розумію чому… Це теж Ваша перемога, я розумію. Але мені здається, що, по-перше, українська мова була ще до Вас. Що стосується безвізу – так, це перемога. Але не лише Ваша. Це перемога українських дипломатів, української діаспори, які боролися за безвіз ще до того, як Ви стали президентом України. Що стосується Томосу – це перемога для України. Але мені здається, що це перемога перш за все Філарета, який боровся за українську церкву ще до того, як Ви стали президентом. Ще в ті часи, коли Ви були прихожанином московського патріархату. І армія. Це перш за все подвиг українських воїнів, українських волонтерів, українського народу", - уклав Зеленський.

Нагадаємо, у середу, 17 квітня, кандидати домовилися провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві о 19:00.
Крім зустрічі на стадіоні, закон визначає проведення дебатів на "Суспільному телебаченні" о 21:00 годд. Однак на екранах українці побачать лише чинного президента Петра Порошенка, оскільки Володимир Зеленський заявив, що не прийде на "Суспільне".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде вести найепічніше передвиборче шоу в світі

Також Знай.ua писав, в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.